Stiftelsesmøte Kvinesdal Rock Klatreklubb 1. Desember 2016

02-styret-og-valgkomite

Dette er den første blog-posten til Kvinesdal Rock Klatreklubb og vi vil informere at det har kommet en offisiell klatreklubb til Kvinesdal.

Stiftelsesmøtet tok sted på Kulturhuset i Kvinesdal første Desember 2016. Her ble de viktigste vedtakene fra Norges idrettsforbund og Norges klatreforbund vedtatt og stiftelses søknaden sendt.

Klatreveggen som skal bygges inni den nye svømmehallen i Kvinesdal forventes å stå ferdig i slutten av Januar. Vi kan derfor ikke publisere noen kursplan før vi vet når veggen står klar. Det er bare å følge med på Facebook.

Brattkort kurs selges fortsatt om publikum er interesserte i å ha en aktivitets julegave under juletreet. Husk at aldersgrensen på kurset er 13 år. Mer om kurset kan du lese om på vår hjemmeside under kurs. Bestilling kan gjøres via vår Facebook side,  eller via mail; Kvinesdalrockklatreklubb@gmail.com

Topptaukurs har vi i klubben gått bort fra å selge inntil videre. Begrunnelsen at vi ikke vet hvordan klatreveggen blir når den står ferdig. Ifølge tegningene så vil veggen storsett ende i overheng. Fall ved topptau klatring i overheng vil føre til pendel, dette er ikke sikkerhetsmessing forsvarlig. Så vi vil ikke selge kurset før vi har avklart hvordan veggen blir seende ut. Vi skal uansett arrangere samlinger der alle får muligheten til å prøveklatring. Da vil sertifiserte klatrere sikre barn og unge sånn at alle får prøvd.

Plan; Vi er i en oppstartfase som klubb og det er mye nytt for oss. Vi har i Klubben bare 1 instruktør som kan holde brattkort kurs. Å akseptere alle som vil klatre med en gang, blir for oss ikke mulig med det første.

Målet vårt er å etablere ett solid nivå på de klatrerne som tar kurs hos oss, i hensikt å bygge en solid grunnmur i klubben. Da får flere som kan holde kurs og flere som kan stille i forskjellig arrangementer for å lette på trykket for de instruktørene vi har. Så hvis du er gira på klatring og har lyst til å kjøre på, så vil du få muligheten til det og få muligheter til videreutdanning i klubben. Først når grunnmuren i Kvinesdal er på plass kan vi utvide tilbudet til flere, men dette tar tid. Håper publikum forstår.

Med dette så takker vi for at du las vår første blog post 🙂

Skulle det være noen spørsmål så gjerne skriv en melding på Facebook. Så skal vi svare så fort vi får mulighet.

Vennlig hilsen

Styret:

logo02

 

 

Bjørn, Ruben, Kaspar og Kimmy