En måneds drift av klatrehallen

Den 25. mars har vi vert åpen i en måned. Vi har hatt ett brattkort kurs, ett topptaukurs, fire klubbtreninger og vi har nådd over 40 klubbmedlemmer! Vi har til og med fått flere sponsorer; Ekko bygg, Nico mat og smula bakeri. Mye skjer på kort tid! I tillegg har lokalt engasjement smittet over på en pins-bedrift som skal produsere vår egen KRK-pins!

Klubbens nestleder Ruben Nordås, driver nå med å få klatrehallen organisatorisk på plass. Vi undersøker hvordan tilbudet fungerer og han tar gjerne imot tilbakemeldinger under fellestreningene. Som nyetablert klubb trenger vi innkjøring for å få alt på plass. Håper folk har forståelse for det.

Kimmy Sandvatn planlegger oppsettet med “Peg board” og “Campus board”. Det vil komme i området ved enden av trappen. Målet er ett treningsområde hvor man kan få trent flere muskelgrupper. Arbeidet starter muligens denne uken 😀 Hvis noen ønsker å hjelpe til, ta gjerne kontakt med Kimmy.

Kaspar Vereide jobber med tilskudd søking for våre utendørsprosjekter i Kvinesdal. Med mål om 100 utendørsruter innen sommeren 2017 trenger vi tilskudd og inntekt til klubben. Inntektene vi nå har fra kursaktivitet og inngangspenger går til lønn av instruktører og etablering av utendørsruter. Dere som tar kurs i Kvinesdal og bruker veggen flittig bidrar direkte med utendørsetablering. Uten dette engasjementet ville ikke vårt mål vært mulig. Vi er meget glad for det som skjer 🙂 Tusen takk!

Helgen 1.-2. april skal fire av våre egne medlemmer videreutdannes til Klatreleder inne nivå 1. Da vil klubben vår ha gode, nye instruktører som gjør at vi i ledelsen har større spillerom. Dette gjør at vi kan tilby klatrekurs oftere.

Leder i klubben; Bjørn Erik Egeland, befinner seg nå i Budapest og gjør seg klar for sine siste eksamener på medisinstudiet.

Vi i styret skal svare så godt vi kan på alle nye forespørsler, men håper dere har tålmodighet til vi er i full drift.

Vennlig hilsen

Styret KRK

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s