Klatringensdag og DNTs “kom deg ut”

For cirka ett år siden vi startet etableringen av ute klatrefeltene “Bjørneveggen” og “Solveggen”. I dag 3 september 2017 så åpnet vi veggene sammen med Norges klatreforbund og den Norske turistforeningen!

Mye har skjedd på ett år og vi holder fortsatt på med mange prosjekter. For dagens arrangement så vil vi takke DNT Flekkefjord som har sponset oss med bålpanne og all maten som ble spist. Vi gleder oss til videre samarbeid.  VI vil også takke Avisen Agder som har vert på besøk flere ganger og sørget for at vi har nesten blitt lokalkjendiser 😀

Vi er kjempe fornøyd med dagens arrangement og vi kommer til å gjøre noe lignende iløpet av høsten. For å følge med på hva vi gjør så kan fu følge oss på “Facebook” siden vår. Der vil også bli publisert flere klatrekurs om en ukes tid, følg med! Og hvis det er nok interesse, så kan vi holde kurset “Fra inne til Ute”. Ett kurs der man lærer de viktige håndgrepene og tau arbeidet for å kunne klatre ute.

Her er noen bilder fra dagen! Ble ikke så mange da var opptatt med å sikre alle som ville klatre:)

Vi rocker videre! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s