Åpningstider: Vi har åpent når Kvinabadet har åpent for publikumsbading. Men da stiller ikke klubben med klatrevert. Det vil si at du må inneha brattkort ha med utstyr for å kunne bruke hallen, på lik linje med alle klatresentere i Norge.

Er du ny i hallen må du også sende inn ansvarserklæring

Tre ganger i uken stiller vi med klatrevert, da kan man også leie utstyr.

* All klubbklatring er kun for medlemmer og skjer på eget ansvar i henhold til signert ansvarserklæring. NB! Dersom ingen vakter kan stille åpnes heller ikke hallen. Følg med på facebook for nærmere informasjon

** På dager hvor det er åpent for publikum er det ingen instruktør tilstede og man må ha ferdighetsbevis (Topptaukort eller Brattkort) for å klatre. Ferdighetsbevis må fremvises til personell i kassa på KVINAbadet.

***Utvidet åpningstid dersom hallvert er tilstede

Det er 5 års aldersgrense for å klatre i klatreveggen i KVINAbadet! Dette på grunn av størrelsen på klatreselene, i tillegg til barnas balansepunkt, og er etter Norges klatreforbund (NKF) sine retningslinjer. Dersom små barn skal oppholde seg i klatreområdet er det KUN buldring for dem under 5 år.

Barnehager og skoler får mulighet til å benytte seg av klatrehallen på dagtid etter nærmere avtale med klubben. Kontakt via epost eller facebook.

Informasjon om aktiviteter og kurs vil bli oppdatert på google calendar: